úterý 24. září 2019

Příběhy léta

Letošní léto bylo na kruhy bohaté a bylo by mi líto nepodělit se s Vámi o některé okamžiky i tady na blogu...

















 V červenci jsme se potkali v této krásné divadelní stodole obklopené lesy. Council v lese si nás získal a těšíme se zase za rok!

















Probouzet letní festival vyprávěním snů, to samo o sobě zní jako sen... Zubštejn času ale není jen tak ledajaký festival. Kromě podvečerního kruhu s příběhy ze Zubštejna (a o cestě na hrad i na festival), hořela councilová svíčka i uprostřed hvězdy snů.

















A takto si užívají kruh účastníci mezinárodního tréninku Nenásilné komunikace pro pracovníky s mládeží "Communication: Agent of Change". Starodávnou malovanou místnost najdete v Ekocentru v Oldřichově v Hájích.

















Council a sport? Díky důvěře party mladých lidí z projektu Zrcadlo sportu mám možnost společně s nimi objevovat sílu příběhů a sdílení a je to parádní, nechybí adrenalin ani smích. A skvělé je, že se s nimi budete moci brzy taky potkat, sledujte nás!







Toto maďarské údolí bylo na konci léta svědkem cesty lidí zpátky do lůna přírody. V rámci mezinárodního tréninku The Natural Edge jsme strávili 24 hodin o samotě a půstu, obklopeni lesní zvěří, stromy a rostlinami, se sluncem i měsícem. Příběhy potom vyprávěné v kruhu stály za to! A co teprve sny! 

Jaké bylo vaše léto?