sobota 14. ledna 2017

Co už je ve vzduchu

I když všude kolem je bílo, pod sněhovou nadílkou se určitě už všechno chystá na jaro a my na tom nejsme jinak. Zimní spánek je pryč. Rády bychom se s Vámi podělily o naše councilové plány na následující týdny a měsíce.


Pokud náš blog nebo Facebook sledujete, tak už víte, že termíny pro úterní councily v Šišce na první pololetí roku 2017 jsou na světě. Na čase a místě se nic nemění.

Na neděli 12. února jsme s Helenou Koskovou připravily delší (čtyřhodinový) workshop, kde bude prostor vyzkoušet si různé podoby councilu. Je určen všem, kteří by rádi pronikli hlouběji do councilové praxe a rádi by praktikovali poradní kruhy, stejně tak ale můžete workshop brát jako intenzivní councilovou zkušenost a sdílení příběhů a "jen" ho prožít.
V neděli 19. března budeme mít obdobný workshop v Praze.  
 
Můžete to brát jako rozehřívací kolo před mezinárodním councilovým výcvikem, který se uskuteční 28. - 30. 4. kde jinde než v Brně, na Kaprálově mlýně.
Povedou ho Han Delissen z Holandska (jeden z trenérů Evropské councilové sítě) a Linda Elias z Rakouska v angličtině, bude překládán do a z češtiny. Očekávat můžete intenzivní úvod do councilu a podporu na vlastní cestě s poradními kruhy. Momentálně připravujeme pozvánku, o další informace si zatím pište na councilvsisce@gmail.com.
 
Na akci plánujeme navázat councilem v podvečer 30. 4., čarodějnickým speciálem v přírodě, kdy se může připojit kdokoliv a 1. 5. bude na Kaprálově mlýně probíhat "Mentoring Day" s Hanem, opět možnost i pro ty, co nebudou na výcviku, ale rádi by se se zkušeným facilitátorem setkali a nechali se inspirovat, řekli si o radu (na akci se musíte předem přihlásit, platí se dobrovolný příspěvek).

Připomínám, že zájemcům můžeme zprostředkovat koupi knihy Cesta poradního kruhu za 360 Kč, na akcích budeme mít vždycky jeden výtisk k nahlédnutí a máme i jednu knihu půjčovací (pro ty, co nechtějí knihu kupovat a přesto by si ji chtěli přečíst, momentálně půjčenou).

A na závěr ještě jedna councilová pozvánku z našeho českého councilového kmene na únor:
Kdo by rád vyrazil za councilem na hory, Hana Bernardová pořádá víkendový workshop poradního kruhu také v jurtě.

Není toho málo, ale bez vás by nebylo nic. Děkujeme za podporu a budeme se těšit na viděnou v kruhu!


Eva a Petra