pondělí 20. května 2019

Wellness festival v Šišce 9. června 2019

Z červnového Wellness v Šišce se stává tradiční akce. Sejdeme se už potřetí a mezi sebou tomuto setkání s councilem, wellness inventurou a dalšími příjemnými záležitostmi říkáme festival. Takže ano, letos to bude festival a kromě tradičních součástí programu se můžete těšit i na ochutnávku psaní deníků a brunch v trávě.














Přijďte si s námi užít začátek léta! A udělejte přitom i něco pro sebe. Už třetím rokem se společně s námi můžete na prázdniny připravit, udělat malou inventuru. Zjistit, co nám nejvíc chybí ke spokojenému životu. Najít, z čeho čerpáme sílu. Pobýt společně i v rozjímání nad listem papíru. Dát si něco dobrého na zub. Být na zahradě kousek od lesa…

Na co se můžete těšit?



11:00 – 14:00 Wellness inventura

Workshop s Janou Starou
Chcete-li vědět, co vás už teď nabíjí energií vstát ráno z postele a v jakých oblastech by to chtělo víc zabrat, jestli na dovolenou chcete jet odpočívat k moři, zažít adrenalin v divočině nebo zůstat doma s dobrou knihou... udělejte si čas na tenhle workshop. Více o Janě a Wellness www.welcome.cz

15:00 - 17:00 Otevřený baby friendly council

Sdílení příběhů v poradním kruhu. S dětmi o možná i o dětech? Jsme councilvsisce.blogspot.cz

17.30 - 19.30 Deníky

Workshop s Martinou Noskovou
Deník si nepíšete, ale říkáte si, jaké by to bylo? Cítíte, že v osobním nebo profesním růstu by to potřebovalo pořádný šťouchanec?
Píšete si deník a máte pocit, že to chce novou šťávu?
Přijďte na ochutnávku Martinina worskhopu. pisudenik.blogspot.cz

Co s sebou?

Pohodlné oblečení, ve kterém si můžete případně sednout na zem, karimatku, jídlo, o které se chcete podělit na společném brunchi, svačinu na občerstvení přes den,, dostatek vody na pití.

Pokud bude pěkné počasí, budeme venku na trávě nebo v lese.
V případě deště se schováme v jurtě.
Program proběhne za každého počasí.

Během akce budete moct přispět do kasičky darem organizátorkám akce a Lesnímu klubu Šiška, který nám poskytuje prostor.

V rámci projektu Inner Pathways toward Sustainability: https://www.facebook.com/learningsustainability/